Altervita - Praktijk voor Medische Psychologie en Neuropsychologie

*** DE PRAKTIJK HEEFT EEN AANMELDINGSSTOP ***


Supervisie

Voor psychologen en andere zorgprofessionals die hun persoonlijke vaardigheden in het helpen van mensen met niet-aangeboren hersenletsel, (beginnende) dementie of chronisch somatische aandoeningen willen verbeteren wordt supervisie aangeboden.

De supervisie is voornamelijk bedoeld voor psychologen in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG. Je kan hierbij denken aan een gericht aantal sessies of een langere periode tijdens je opleiding.

Supervisie voor psychologen in opleiding tot psychotherapeut BIG kan onder bepaalde voorwaarden worden ingezet. Dit is afhankelijk van de eisen vanuit het opleidingsinstituut.

Supervisie is een van de meest zinvolle en leuke onderdelen van een opleiding. Je krijgt feedback op je functioneren zodat je ervan kunt leren. Je wordt aangemoedigd maar ook geconfronteerd.

Ook buiten een opleiding kan supervisie nuttig zijn, bijvoorbeeld als je met een nieuwe of specifieke doelgroep te maken krijgt die buiten je expertisegebied ligt of als je bepaalde vaardigheden wil verdiepen.

Supervisie geef ik via face-to-face contact op de praktijklocatie danwel per Skype of Zoom. Neem contact op voor de mogelijkheden.


NB De praktijk heeft GEEN mogelijkheden voor stages