Altervita - Praktijk voor Neuropsychologie

 


Supervisie

Voor psychologen en andere zorgprofessionals die hun persoonlijke vaardigheden in het helpen van mensen met niet-aangeboren hersenletsel zoals CVA of (beginnende) dementie willen verbeteren wordt supervisie aangeboden.

Je kan hierbij denken aan een gericht aantal sessies of een langere periode. 

Supervisie geef ik via face-to-face contact op de praktijklocatie danwel (deels) online. 


Opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG

- Doe je de GZ-opleiding, en zit je met je neuro KBS?
- Heb je al een leuke supervisor maar stoeien jullie allebei met het neuro-deel?
- Mis je nog een supervisor binnen je team aan opleiders?

Ik heb in diverse settings uitgebreide ervaring en expertise opgedaan in neuropsychologische diagnostiek bij NAH (volwassenen en ouderen) en (beginnende) dementie. Daarnaast kan ik je helpen bij behandelvragen (neuropsychotherapie).


Verpleeghuispsychologen

Ook verpleeghuispsychologen die in de vorm van supervisie ondersteuning zoeken voor hun vakgroep kunnen bij mij terecht.

- Werk je als masterpsycholoog in een verpleeghuis en zoek je ondersteuning bij (het doorontwikkelen van) je vakbekwaamheid?
- Is je vakgroep te klein om in deze behoefte te voorzien?
- Wil je voorsorteren op een EVC-traject tbv een BIG registratie?
- Of iets wat op bovenstaande lijkt?


Overige mogelijkheden

Supervisie voor psychologen in opleiding tot psychotherapeut BIG kan onder bepaalde voorwaarden worden ingezet. Dit is afhankelijk van de eisen vanuit het opleidingsinstituut.

Ook buiten een opleiding kan supervisie nuttig zijn, bijvoorbeeld als je met een nieuwe of specifieke doelgroep te maken krijgt die buiten je expertisegebied ligt of als je bepaalde vaardigheden wil verdiepen.


Staat je voorbeeld er niet bij? Neem gerust en vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.


NB De praktijk heeft GEEN mogelijkheden voor stages


Februari 2024: VOLGEBOEKT!

Ik heb inmiddels dusdanig veel aanvragen voor supervisie gekregen dat ik minstens tot aan de zomervakantie geen plek meer heb voor nieuwe supervisanten. Heb je wel interesse en kun je wat langer wachten? Laat het me gerust weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!